Naslovna Sport „Sloga“ iz Kobišnice nanizala sedam pobeda u sedam kola

„Sloga“ iz Kobišnice nanizala sedam pobeda u sedam kola

342
0

Fudbaleri „Sloge“ iz Kobišnice ovog vikenda pobedom nad ekipom Šarbanovca ostvarili su svoju sedmu uzastopnu pobedu. Slavila je i ekipa Urovice pobedom nad „Nemetalima“, dok su bukovčanski BSK, jabukovački „Polet“ i“Mladost“ iz Karbulova igrali nerešeno.

„Sloga“ iz Kobišnice se nakon sedme uzastopne pobede sa 21 bodom učvrstila na tabeli, čak pet više od drugoplasirane Blizne i šest od borskog Brestovca, koji je trenutno treći na tabeli.

U derbiju kola protiv Šarbanovca u ovom borskom selu, Kobišničani su slavili sa 4:3, poluvreme 2:1.

Da su i te kako bili motivisani svedoči i činjenica da je Nikola Vojinović već u 4 minutu, poveo sa 1:0. Ubrzo je Ivanov izjednačio na 1:1, ali je Vuk Bogdanović iz FK „Sloga“ u 34. minutu poveo Kobišničane sa 2:1, sa koliko je i završeno prvo poluvreme.

U drugom poluvremenu fudbaleri „Sloge“ su golom Spasoja Malikovića u 62. minutu poveli sa 3:1, ali se ni Šarbanovac nije dao pa je šest minuta kasnije Ivanov smanjio razliku na 3:2, a Dejan Adamović u 87. minuti na 3:3.

Nikola Vojinović je poveo „Slogu“ u napad i dva minuta kasnije postavio konačnih 4:3 čime su Kobišničani sedmi put zaredom upisali po tri boda.

Fudbaleri Urovice pobedom nad ekipom „Nemetala“ iz Donje Bele Reke sa 2:1, poluvreme 0:0, napredovali su na tabeli do sedmog mesta sa devet bodova, koliko ima i Krivelj koji je u ovom kolu pauzirao.

BSK Bukovče je na svom terenu igrao nerešeno 1:1, poluvreme 1:0 protiv jabukovačkog „Poleta“, dok je „Mladost“ na svom terenu u Karbulovu podelila bodove sa Bliznom, 2:2.

U osmom kolu Okružne lige Bor u subotu 3. oktobra „Mladost“ putuje u Brestovac, BSK u Zlot, a Urovica u Rudnu Glavu. Sve utakmice se igraju od 15 časova.

U nedelju 4. oktobra „Sloga“ će na svom terenu ugostiti „Radnički“ iz Klokočevca u 11 sati, a „Polet“ u Jabukovcu ekipu iz Krivelja u 15 časova.