Naslovna Sport “Sloga” i BSK ostvarili nove pobede u ovom kolu

“Sloga” i BSK ostvarili nove pobede u ovom kolu

384
0

U 18. kolu Okružne lige Bor fudbaleri „Sloge“ porazili „Poreč“, BSK iz Bukovča ekipu „Mladosti“, dok je „Polet“ poražen na domaćem terenu, a Urovica bila slobodna.

Fudbaleri „Sloge“  nastavili su pohod ka višem rangu pobedivši i u 18. kolu Okružne lige Bor i to ekipu „Poreča“ u Donjem Milanovcu sa 2:1. Oba gola za naš tim, koji sada ima 48 bodova i ubedljivo je prvi na tabeli, postigao je Spasoje Maliković.

Nakon pobede Rudne Glave nad jabukovačkim „Poletom“ sa 1:2, ovaj tim je zamenio mesto sa borskim Brestovcem na tabeli pa je sada tim iz Rudne Glave drugoplasirani sa 33 boda, čak 15 manje od „Sloge“, dok Brestovac sa 31 bodom zauzima trenutno treće mesto na tabeli.

BSK iz Bukovča slavio je nad ekipom „Mladosti“ u Karbulovu sa 3:0 i sada je sedmi na tabeli sa 27 bodova koliko ima i Urovica koja je bila slobodna u ovom kolu. Oba tima, inače, imaju utakmicu manje, ali BSK trenutno ima bolju gol razliku.

U narednom, 19. kolu u subotu, 3. aprila “Mladost” putuje u Krivelj, dok će BSK na svom terenu u Bukovču dočekati fudbalere Blizne. U nedelju, 4. aprila Urovica će dočekati “Polet” iz Jabukovca, a “Sloga” putuje u Donju Belu Reku na duel “Nemetalima”. Sve utakmice se igraju od 16 časova.