Naslovna Društvo „Školsko zvonce“ negotinske OŠ „Vera Radosavljević“ predstavljeno čitaocima

„Školsko zvonce“ negotinske OŠ „Vera Radosavljević“ predstavljeno čitaocima

478
0

Osnovna škola „Vera Radosavljević“ rođendan je obeležila i promocijom 85. broja lista učenika i nastavnika „Školsko zvonce“.

Nakon dvogodišnje pauze, zbog epidemioloških mera koje su bile na snazi, sinoć je u okviru obeležavanja 58 godina postojanja i rada Osnovne škole “Vera Radosavljević” promovisan list učenika i nastavnika, „Školsko zvonce“.

Uz prigodan umetnički program 85. broj školskog lista predstavljen je javnosti. Urednik lista Olivera Mihajlović, nastavnik srpskog jezika i redakcija koju čine veliki broj učenika i nastavnika, ove godine najviše strana posvetila je rubrici “Vremeplov” i bivšim učenicima koji su danas učitelji i nastavnici u ovoj školi. Kroz svoje priče nekadašnji učenici prisetili su se svojih školskih dana u ovoj obrazovnoj instituciji i poslali poruke sadašnjim generacijama kako da se izbore sa izazovima koji ih čekaju.

Na stranicama školskog lista čitaoci mogu pročitati rođendanske želje najboljih učenika koji su pored odličnog uspeha postigli i značajne rezultate na takmičenjima u prethodnoj školskoj godini.

Ljubitelji pisane reči biće u prilici da pročitaju najuspešnije literarne radove na stranicama „Kreativno pero“.

„Školsko zvonce“ krase i likovni radovi učenika OŠ „Vera Radosavljević“, a o dizajnu je i ove godine brinula Sanja Radosavljević, nastavnik likovne kulture.

Svoju stranicu u listu je i ove godine dobio naš portal koji redovno prati sva dešavanja u ovoj školi, kao i uspehe učenika i nastavnika na takmičenjima.