Naslovna Kultura “Škola magičnih životinja“ i „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“ u bioskopu

“Škola magičnih životinja“ i „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“ u bioskopu [Video]

184
0

Bioskop negotinskog Doma kulture “Stevan Mokranjac” u sredu 13. aprila prikazuje dečiji film “Škola magičnih životinja“, a u četvrtak 14. aprila „Fantastične zveri: Tajne Dambldora“.

Na radost mališana, film „Škola magičnih životinja“ prikazivaće se u  Negotinu danas od 18 sati. Ova filmska priča, sinhronizovana na srpski jezik, govori o prijateljstvu i izazovima i lepoti odrastanja devojčice Ide koja se preselila i drugi grad i autsajdera Benija i njihovim magičnim saputnicima kornjači Henrijeti i lisici Rebiti.

Ovaj porodični film sa elementima komedije i fantazije režirao je Gregor Šnicler, glavne uloge tumače Nađa Uhl i Milan Pešel, a uloge su sinhronizovali: Darija Vračević, Dušica Novaković, Mateja Vukašinović, Marko Marković, Viktor Majer.

Cena ulaznice je 250 dinara i prodaju se na biletarnici Doma kulture “Stevan Mokranjac” od 16 časova.

U četvrtak, 14. aprila od 20 časova pred negotinskom publikom će se naći novo ostvarenje Dejvida Jejtsa “Fantastične zveri: Tajne Dambldora” po scenariju Dž. K. Rouling, autorke sage o Hari Poteru i prethodne dve priče o “Fantastičnim zverima” i Stiva Klouvsa.

Glavne uloge tumače: Mads Mikelsen, Džud Lo, Edi Redmejn, Ketrin Voterson, Ezra Miler, Alison Sudol i drugi.

Film je nastavak priče “Fantastične zveri: Grindelvaldovi zločini” iz 2018. i jedanaesto je ostvarenje u franšizi “Čarobnjački svet”.

Ovoga puta Dambldor shvata da veliki mračni čarobnjak Gelert Grindelvald želi da preuzme kontrolu nad čarobnjačkim svetom i traži pomoć da ga zaustavi od Njuta Skamandera, koji predvodi neustrašivu ekipu čarobnjaka uz pomoć jednog “normalca”. U neverovatnoj misiji susreću se stare i nove čudesne zveri od kojih je deo na Grindelvaldovoj strani.

Cena ulaznice je 300 dinara, a prodaja na dan projekcije od 18 časova.