Naslovna Sport Sjajan vikend negotinskih košarkašica i košarkaša

Sjajan vikend negotinskih košarkašica i košarkaša

511
0

Ovog vikenda sa izuzetkom mlađih pionira, sve takmičarske selekcije Košarkaškog kluba „Hajduk Veljko“ bile su i više nego uspešne na ligaškim takmičenjima.

Vikend za nama su pobedom otpočele pionirke, selekcija naših mladih košarkašica, rođenih 2007. i mlađih, koje su u petak pred svojom publikom savladale “Rudar” iz Bora sa 79 : 54.

Najefikanije u redovima “Hajduk Veljka” bile su: Sara Milutinović sa 20 poena, Nađa Dimitrijević sa 16, Petra Mihailović sa 14, dok je Jelica Živković upisala 10 poena.

Dan kasnije seniorke su na gostovanju u Smederevskoj Palanci slavile sa 53 : 50. “Hajdučice” su predvodile Milena Trailović sa 24 poena i i Anđela Đorđević sa 18.

Pred seniorkama je duel sa kruševačkom “Bagdalom”. Utakmica se igra u nedelju, 21. novembra od 20 časova u negotinskoj Hali sportova.

Mlađe pionirke su ovog puta trijumf zabeležile službenim rezultatom 20:0. U nedelju su pioniri, takođe, pred negotinskom publikom blistali protiv košarkaša Bora i slavili sa 96 : 43.

Najefikasniji u redovima “Hajduka” bili su Andrija Milojković sa 24 poena, dok su po 12 upisali Nemanja Pešić, Aleksa Bordejević i Luka Miljković.

Jedini poraz ovog vikenda zabeležili su mlađi pioniri u Zaječaru protiv ekipe “Mladosti” sa 59 : 19. U ovoj selekciji dečaka rođenih 2009/2010. istakao se Uroš Ninić sa 10 poena.

U subotu, 20. novembra kadetkinje u okviru četvrtog kola Ženske kadetske lige dočekuju Srbobran. Utakmica se igra u negotinskoj Hali sportova od 16 časova. Selekcije juniora, mlađih pionirki, pionirki, mlađih pionira i pionira gostuju u Kladovu, Majdanpeku, Zaječaru i Boru.