Naslovna Društvo Sjajan uspeh negotinskih gimnazijalaca

Sjajan uspeh negotinskih gimnazijalaca

562
0

Na Okružnom takmičenju iz biologije za srednjoškolce od 11 učenika Negotinske gimnazije, njih deset je steklo plasman za republičko takmičenje.

Negotinska gimnazija ugostila je u nedelju najbolje srednjoškolce Borskog okruga, koji su se nadmetali za učešće na Republičkom takmičenju iz biologije. Od 11 učenika Negotinske gimnazije čak 10 će braniti boje svoje škole i Negotina na Republičkom takmičenju iz ove prirodne nauke.

U konkurenciji prvog razreda plasman su stekle: Teodora Živadinović, osvojivši prvo mesto i Tamara Pajić koja je po broju bodova osvojila treće mesto.

Najbolji uspeh postigli su učenici drugog razreda pa je njih šestoro ostvarilo odličan uspeh i pravo daljeg nadmetanja. Prvo mesto podelili su: Mihailo Milosavljević i Miloš Micić, dok su po broju ostvarenih bodova treće mesto osvojili: Sara Vladović, Marko Uruković, Ilija Karanović i Vasilije Vojinović.

U konkurenciji trećeg razreda drugo mesto i dalji plasman ostvarile su Nina Ergarac i Luka Mirović, dok je najbolji rezultat u četvrtom razredu ostvarila Katarina Senović iz majdanpečke gimnazije osvojivši treće mesto.

Čestitamo učenicima na sjajnom uspehu kao i njihovim nastavnicima: Jasni Krstić, Dejanu Kojčinoviću i Nebojši Petkoviću.