Naslovna Društvo Sjajan uspeh negotinskih gimnastičarki na Međuokružnom takmičenju

Sjajan uspeh negotinskih gimnastičarki na Međuokružnom takmičenju

683
0

Na Međuokružnom takmičenju u Kostolcu negotinske gimnastičarke ostvarile su dobre rezultate u pojedinačnom i ekipnom nastupu.

U Kostolcu je nedavno održano Međuokružno takmičenje gimnastičarki na kome su nastupile i Negotinke, učenice ovdašnjih osnovnih i srednjih škola, inače članice Gimnastičkog kluba „Hajduk Veljko“.

Nakon dobrog nastupa gimnazijalka Marta Đurković zauzela je treće mesto i time stekla pravo nadmetanja na Republičkom takmičenju koje će početkom aprila biti održano  u Kostolcu.

Osnovna škola „Vuk Karadžić“ je na međuokružnom takmičenju imala dve ekipe. Članice  mlađe ekipe, od prvog do četvrtog razreda u sastavu: Tea Pacić, Anđela Blagojević, Kristina Blagojević i Teodora Milojković zauzele su drugo mesto u svojoj kategoriji. Plasman na Republičko takmičenje izborila je i Tea Pacić, učenica drugog razreda u pojedinačnoj konkurenciji.

Isti uspeh postigla je i ekipa starijih gimnastičarki, u kategoriji petog i šestog razreda, koja se nadmetala u sastavu: Mia Popović, Helena Kovačević, Anja Milivojević i Lea Pacić.

U pojedinačnom plasmanu boje Osnovne škole “Branko Radičević“ branile su: Maša Marinović, Emilija Tomić, Maša Đorđević, Teodora Trokanović, koje su imale zapažen nastup iako u veoma jakoj konkurenciji nisu uspele da se domognu pobedničkog trona. Nađa Milivojević, učenica ove škole je u pojedinačnom plasmanu zauzela visoko četvrto mesto, a zapažen nastup imala je i Nikolina Jevrić, učenica OŠ „Vera Radosavljević“.

Čestitamo mladim gimnastičarkama i njihovim trenerima Ani Ranđelović i Srđanu Živanoviću.