Naslovna Sport Sjajan uspeh članova negotinskog ASK „Hajduk Veljko“ na brdskim trkama u Zaječaru

Sjajan uspeh članova negotinskog ASK „Hajduk Veljko“ na brdskim trkama u Zaječaru

1556
0

Negotinski Automobilski sportski klub „Hajduk Veljko“ trijumfovao je na današnjim brdskim trkama „Vrška čuka – Zaječar 2019“ osvojivši prvo mesto u plasmanu klubova.

ASK „Hajduk Veljko“ na dodeli nagrada najuspešnijima na Brdskim trkama „Vrška čuka – Zaječar 2019“

Dragan Giga Balačikić osvojio je na Međunarodnim auto trkama „Vrška čuka – Zaječar 2019“ prvo mesto u sedmoj klasi, a treće u generalnom plasmanu.

I ostali naši vozači ostvarili su na ovim trkama, koje su bodovane za Šampionat Srbije i Međunarodno zonsko prvenstvo na brdskim stazama, sjajne rezultate.

Tako su Vladimir Đurić i Igor Morarević osvojili drugo mesto u svojim klasama, Vladimir u trećoj, a Igor u osmoj, dok je Srđan Đorđević bio trećeplasiran u petoj klasi.

I Marko Mitić je ostvario sjajne rezultate u prvoj klasi osvojivši osmo mesto na stazi dugoj 2.742 metra, sa visinskom razlikom od 155 metara.

Negotinski Automobilski sportski klub „Hajduk Veljko“ zahvaljujući rezultatima svojih članova osvojio je prvo mesto u plasmanu klubova.

Inače, Međunarodna auto trka „Vrška čuka – Zaječar 2019“ okupila je 34 takmičara iz Bugarske i Srbije u osam automobilskih klasa.

Organizator je bio ASK „Hajduk Veljko“, a pokrovitelj grad Zaječar.