Naslovna Društvo Sindikati policije i komunalnog preduzeća ofarbali sprave na dečijem igralištu na stadionu

Sindikati policije i komunalnog preduzeća ofarbali sprave na dečijem igralištu na stadionu

423
0

Predstavnici Sindikalne grupe Negotin Nezavisnog sindikata policije, Radničkog i Sindikata “Nezavisnost” Javnog komunalnog preduzeća “Badnjevo” organizovali su akciju uređenja dečijeg igrališta na stadionu.

Aktivisti negotinskih sindikata, Nezavisnog sindikata policije, Radničkog i Sindikata “Nezavisnost” JKP “Badnjevo” organizovali su juče akciju uređenja dečijeg igrališta na stadionu.

Zahvaljujući donatorima, članovi ovih sindikalnih grupa, ofarbali su penjalice, ljuljaške, klackalice i druge sprave na ovom igralištu.

„Ovom akcijom želeli smo da pokažemo kako uz malo truda i sloge možemo da sredimo ovaj naš životni prostor gde se naši mališani najviše igraju. Izbor je pao baš na ovaj parkić iz razloga što će bazen za par dana da počne sa radom“, kaže Dobrivoje Jovanović, predsednik Sindikata „Nezavisnost“ JKP „Badnjevo“.

Sindikalcima ovo nije prva akcija, a kako ističu, nastojaće da iniciraju i druge, a sve u želji da široj društvenoj zajednici budu od koristi.

„Predložili smo kolegama iz sindikata „Nezavisnost“ da uredimo ovo mesto što su oni sa zadovoljstvom i prihvatili. Koristim priliku da se zahvalim i našim donatorima D.O.O. „Alta boje“, SR „Profi Caske“ i „Sani boj“ bez kojih ova akcija ne bi mogla da se realizuje“, kaže Igor Nikolić, predsednik Nezavisnog sindikata policije, Sindikalne grupe Negotin.