Naslovna Sport Šest medalja za negotinske stonotenisere na turniru u Jagodini

Šest medalja za negotinske stonotenisere na turniru u Jagodini

278
0

Negotinski stonoteniseri, članovi STK „Hajduk Veljko“ osvojili su na poslednjem turniru u 2019.  „Zlatni reket“ u Jagodini šest medalja, u konkurenciji od preko 200 učesnika.

Neda Gerginović osvojila je treće mesto; Foto: A.Janković

Neda Gerginović osvojila je na turniru u Jagodini u kategoriji minikadetkinja treće mesto, dok je u kategoriji kadetkinja Negotinka Jelena Popović bila drugoplasirana.

Pavle Pucarević je u kategoriji kadeta osvojio treće mesto, kao i Luna Jovanović u konkurenciji juniorki.

Saša Janković osvojio je drugo, a Petar Vidić treće mesto; Foto: A.Janković

U kategoriji juniora, Saša Janković je osvojio drugo, a Petar Vidić treće mesto. Janković i Vidić su se na ovom takmičenju plasirali među osam najboljih.

U izuzetno jakoj konkurenciji, gde je bilo učesnika i iz Makedonije, Bugarske  i iz cele Srbije, Vidić i Janković su u grupi zauzeli prvo mesto, a zatim pobedili nekoliko  jakih protivnika. U četvrtfinalu Jankovića je savladao Đorđe Petrović, a Vidića Miloš Milenković, finalista ove kategorije.

“Nastojali smo da se u starijim kategorijama odigra što više mečeva i u jačoj konkurenciji stiče iskustvo za kasniji period, a da se takođe pruži šansa mlađim igračima i igračicama da se dokazuju”, kaže trener STK “Hajduk Veljko”, Slobodan Miljković.