Naslovna Događaji „Senka Karavađa“ i „Maša i Medved: Još zabavnije“ u negotinskom bioskopu

„Senka Karavađa“ i „Maša i Medved: Još zabavnije“ u negotinskom bioskopu [Video]

473
0

U bioskopu Doma kulture „Stevan Mokranjac“ 17. i 18. januara prikazivaće se igrani film „Senka Karavađa“ i animirani „Maša i Medved: Još zabavnije“.

Film “Senka Кaravađa”, u režiji poznatog italijanskog glumca Mikela Plaćida, sa Rikardom Skamarćom, Izabel Iper i Lujom Garelom u glavnim ulogama, biće prikazan u Domu kulture „Stevan Mokranjac“ u sredu 17. januara od 19 časova.

Film, prikazan u okviru 51. Festa,  prati poslednju godinu života Mikelanđela Merizija da Кaravađa (1571 – 1610), jednog od najbriljantnijih slikara svog vremena, ali i velikog buntovnika protiv crkvenih kanona.

Cena ulaznice je 350 dinara, a prodaju se na biletarnici Doma kulture od 9 do 13 časova i od 17 sati do početka projekcije.

U četvrtak, 18. januara deca će biti u prilici da od 18 časova uživaju u dogodovštinama Maše i Medveda u režiji Vasika Bedošvilija.

Film “Maša i Medved: Još zabavnije” je sinhronizovan, a glasove su junacima ovog Mašinog fantastičnog putovanja od šume do grada i nazad pozajmili: Anđelija Jovanović, Milica Кon, Ljiljana Živić, Maksim Jelisavčić, Marko Кon, Magdalena Ivanović, Aleksandar Ferenc i Nemanja Mihajlović.

Cena ulaznice je 300 dinara, a karte se, takođe mogu kupiti na biletarnici od 9 do 13 časova i od 16 sati do početka projekcije.