Naslovna Sport Seniorke STK “Hajduk Veljko” sezonu završile na šestom, a drugoligašice na trećem...

Seniorke STK “Hajduk Veljko” sezonu završile na šestom, a drugoligašice na trećem mestu

173
0

Stonoteniserke “Hajduk Veljka” koje su se ove sezone nadmetale u okviru Prve, odnosno Druge lige Srbije uspešno okončale prvenstvo. U pretposlednjem kolu seniori danas dočekuju Knjaževčane.

Ekipa „Hajduk Veljko 2“: Mia Gerginović, Ana Jović, Vasilija Đuričić, Lana Jovanović i Neda Gergiović

Stonoteniserke druge ekipe STK “Hajduk Veljko” koje su se ove sezone u sastavu: Mia i Neda Gerginović, Lana Jovanović, Ana Jović i Vasilija Đuričić takmičile u okviru Druge lige Srbije, prvenstvo su završile na trećem mestu.

Ova mlada ekipa, čiji je prosek godina 12, u drugom delu prvenstva nizale su samo pobede, sve do poslednjeg kola gde su ih u uzbudljivom meču porazile članice STK “Stoni” iz Niša, koje su zauzele prvo mesto i stekle pravo učešća na kvalifikacijama za Prvu ligu.

Pre toga su se  negotinske stonoteniserke  revanširale ekipi STK “Nec” za poraz iz prolećnog dela i to rezultatom 4:1. Pobedile su i ekipu STK “Radnički 2018” sa 4:0.

Jelena Popović, Kristina Ivanova i Luna Jovanović

Sezonu su završile i seniorke prve ekipe, zauzevsi šesto mesto u Prvoj ligi Srbije. Za ekipu su nastupale: Luna Jovanović, Kristina Gavrić, Jelena Popović i Kristina Ivanova. I ova je selkcija nastupala u najmlađem sastavu sa prosekom godina 17.

Seniori danas igraju kod kuće i u pretposlednjem kolu dočekuju poslednje plasiranu ekipu STK Knjaževac u meču u kojem su favoriti i očekuju sigurne bodove. U poslednjem kolu putuju u Prokuplje STK “Topličaninu”.