Naslovna Politika Sednica Skupštine opštine Negotin u Domu kulture

Sednica Skupštine opštine Negotin u Domu kulture

1087
0

Mr Milan Uruković, predsednik Skupštine opštine Negotin zakazao je za četvrtak, 21. maj u 10 časova 24. sednicu lokalnog parlamenta.

Ova sednica Skupštine opštine Negotin trebalo je da bude održana 19. marta, ali je zbog uvođenja vanrednog stanja odložena.

Prva sednica nakon ukidanja vanrednog stanja uz propisane mere bezbednosti i preporuke o zaštiti biće održana u sali Doma kulture „Stevan Mokranjac“ u Negotinu.

Dnevnim redom planirano je razmatranje i usvajanje više odluka i akata iz domena rada lokalnog parlamenta, počev od odluka o izmeni dopuni plana detaljne regulacije za kompleks hemijske industrije u Prahovu i izradi plana detaljne regulacije za izgradnju visokonaponskog voda na Nikinim vodama do usvajanja prošlogodišnjih izveštaja o radu sa finansijskim izveštajem Narodne biblioteke “Dositej Novaković”, Muzeja Krajine, Istorijskog arhiva Negotin, Centra za socijalni rad, Turističke organizacije i Doma kulture “Stevan Mokranjac”.

Na sednici će biti reči i o otpisu potraživanja opštine Negotin po osnovu ustupljenih javnih prihoda prema Društvu za održavanje zgrada d.o.o. Beograd, raspisivanju prvog javnog nadmetanja za otuđenje građevinskog zemljišta u javnoj svojini, a očekuje se da bude doneto i rešenje o izmeni i dopuni rešenja o obrazovanju Štaba za vanrednu situaciju.

Očekuje se i da na sednici bude razrešen direktor Centra za socijalni rad i imenovan vršilac dužnosti direktora ove ustanove.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.