Naslovna Hronika Sedamnaestogodišnjak preminuo zbog moždanog krvarenja izazvanog udarcem

Sedamnaestogodišnjak preminuo zbog moždanog krvarenja izazvanog udarcem

3292
0

Stefan Birucić (17) iz Negotina, učenik trećeg razreda Poljoprivredne škole „Rajko Bosnić“ na Bukovu, preminuo je u nedelju rano ujutru nakon tuče koja se dogodila u ranim jutarnjim satima u subotu.

Foto: privatna arhiva porodice

Zbog sumnje da je Stefana Birucića udario nogom u glavu i navodno mu izazvao povrede zbog kojih je Stefan, 24 časa kasnije preminuo, uhapšen je S.T. (19) iz Negotina, kome je određeno zadržavanje od 48 sati.

On će sutra, uz krivičnu prijavu kojom se tereti da je počinio ubistvo, biti priveden nadležnom tužiocu u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu.

Okolnosti koje su dovele do ovog nemilog događaja se još uvek ispituju, kao i potencijalni svedoci i svi oni koji bi mogli da pomognu u rekonstrukciji ovog događaja.

Kako nezvanično saznajemo, smrt je nastupila usled moždanog krvarenja, ali detaljan nalaz obdukcije koju su obavili stručnjaci Sudske medicine u Nišu tek treba da pristigne.

Po našim informacijama, policija proverava i snimke sigurnosnih kamera koje bi trebalo da pokažu kako je pretučen ovaj dečak i da li je u tuči još neko učestvovao.