Naslovna Sport Sedam medalja u Paraćinu za negotinske stonotenisere

Sedam medalja u Paraćinu za negotinske stonotenisere

486
0

Negotinski stonoteniseri doneli su sa Kupa Paraćina čak sedam medalja, a pojednako uspešni bili su i devojčice i dečaci, što i te kako govori o kvalitetnim selekcijama u ovdašnjem Stonoteniskom klubu „Hajduk Veljko“.

Kategorija minikadetkinja; Foto: Aleksandar Janković

Kup Paraćina za sve kategorije u muškoj i ženskoj konkurenciji okupio je brojne ekipe iz centralne Srbije. Negotinski Stonoteniski klub “Hajduk Veljko” na ovo takmičenje otišao je sa devetoro takmičara, koji su, svako u svojoj kategoriji, osvojili sedam medalja.

U najmlađoj kategoriji, minikadetkinja, Lana Jovanović osvojila je drugo, a Neda Gerginović treće mesto.

Kategorija milađih kadetkinja; Foto: Aleksandar Janković

Neda je uspeh ponovila i u kategoriji mlađih kadetkinja osvojivši, takođe, bronzu i pobedivši u borbi za medalju klupsku drugaricu Lanu Jovanović.

Kategorija kadetkinja; Foto: Aleksandar Janković

U kategoriji kadetkinja Jelena Popović prikazala je sve sigurniju igru i na kraju zasluženo stekla titilu vicešampionke i srebrnu medalju.

Kategorija juniorki; Foto: Aleksandar Janković

Najbolji rezultat ostvarila je Luna Jovanović u kategoriji juniorki, koja je ubedljivo pobedila sve rivalke i osvojila pehar i prvo mesto. Luna, kaže njen trener Slobodan Miljković, najvrednije trenira u poslednjih pola godine i dominira svojom kategorijom.

Kategorija kadeta; Foto: Aleksandar Janković

U konkurenciji kadeta, Petar Vidić je osvojio drugo mesto izgubivši u finalu  od Branislava Smiljkovića iz Kruševca.

Kategorija juniora; Foto: Aleksandar Janković

Saši Jankoviću je pripala bronzana medalja u juniorskoj konkurenciji, jer je takođe u borbi za finale izgubio od Smiljkovića.