Naslovna Hronika Saobraćajna nesreća u Negotinu tokom policijskog časa

Saobraćajna nesreća u Negotinu tokom policijskog časa

8175
0

U Negotinu se oko 18 sati i 30 minuta dogodila saobraćajna nezgoda u kojoj je povređen vozač I.M.

Do nezgode je došlo nešto posle 18 sati i 30 minuta na glavnoj negotinskoj saobraćajnici, državnom putu prvog B prioriteta broj 33, preko puta ulaza u negotinsku bolnicu kada je vozeći iz pravca Miloševskog puta vozač smarta I.M. iznenada izgubio kontrolu nad vozilom i udario u drvo.

Od siline udarca drvo se polomilo, a smart se odbio i udario u drugo stablo, prevrnuvši se na bok. Stanari susedne stambene zgrade pozvali su vatrogasce i policiju.

Vozača su iz automobila u kojem su se, srećom, aktivirali vazdušni jastuci, izvukli vatrogasac Ljubiša Grekulović, koji nije na bio na dužnosti, i Predrag Spnulović.

I ekipa lekara i medicinskih sestara iz Hitne službe i sa odeljenja hirurgije odmah su po udesu dotrčali i odveli povređenog vozača u Zdravstveni centar gde je zbrinut i nakon detaljne dijagnostike upućen u Bor na skener.

Ekipa Vatrogasno-spasilačkog odeljenja Negotin odmah je intervenisala zbog opasnosti da se automobil zapali i eksplodira. Na automobilu je pričinjena veća materijalna šteta.

Uzrok saobraćajne nezgode je, najverovatnije, neprilagođena brzina, ali će dalja istraga utvrditi okolnosti pod kojima je ona nastala.