Naslovna Ekonomija Rupe do daljeg zatvorile deo ulice JNA za saobraćaj

Rupe do daljeg zatvorile deo ulice JNA za saobraćaj

503
1

Ulica JNA od Biblioteke do Bulevara zatvorena je do daljeg za saobraćaj, zbog lošeg stanja u kojem se u poslednje vreme našla.

Nasipan deo puta, koji se od prošlog septembra rekonstruiše u ovom delu grada, toliko je bio pun rupa da su nadležni odlučili da ga zatvore za saobraćaj.

Ovom ulicom do daljeg neće moći da se prolazi, bar dok izvođač radova, ekipe „Štrabaga“ D.O.O, njihov ogranak Preduzeće za puteve Zaječar, ovu ulicu ne dovedu u stanje da vozila mogu da prolaze bezbedno.

„Štrabag“ će, saznajemo, morati da ovaj deo ulice JNA ponovo nasipa, izravna i tamponira i privede nameni da se, do nastavka radova, ovom ulicom privremeno obavlja saobraćaj.

Inače, lokalna samouprava započela je prošlog septembra kompletnu rekonstrukciju ulice Save Dragojevića, odnosno Visoke, ulice Momčila Rankovića pored Negotinske gimnazije, kao i dela ulice JNA, od Biblioteke do Bulevara, koji se ukršta sa ulicama Stojanke Radosavljević i Stefanije Mihajlović.

Projekat, vredan 44,9 miliona dinara, uključuje i radove na vodovodnoj mreži i kišnoj kanalizaciji, nova priključenja na kanalizacionu mrežu, ali i rekonstrukciju  parking prostora koji se nalazi preko puta bivšeg „Barbaroša – D.O.O „Živković“.

Nastavak radova na rekonstrukciji ulica u ovom delu grada planiran je za ovu godinu.

1 KOMENTAR

  1. Da li u vlasti negotinskoj postoji neko ko zna da postoji građevinska mašina zvana buldožer, kojom se ove neravnine uklanjaju za maksimalno pola sata. Pa da se naloži firmama koje su ugovorene za čišćenje snega da to i urade. A ne da se zatvara glavna ulica i da se pravi dodatni problem u funkcionisanju saobraćaja, koji je, ionako, otežan zbog snega ??????

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.