Naslovna Kultura Rođendanski koncert Kande, Kodže i Nebojše u Zaječaru

Rođendanski koncert Kande, Kodže i Nebojše u Zaječaru

224
0

Jedan od ključnih bendova alternativne rok scene regiona Kanda, Kodža i Nebojša nastupiće u Omladinskom centru u Zaječaru u subotu, 21. avgusta od 21 sat.

Prvi samostalni koncert kultnog benda Kanda, Kodža i Nebojša  u gradu na Timoku biće održan posle skoro punih deset godina.

Koncert će biti sastavljen od sjajnih prepoznatljivih hitova benda, ali i novih singlova. Kanda, kodža i Nebojša, oformljeni u osvit raspada SFRJ, sada već davne 1991. godine, proslaviće ovom prilikom sa zaječarskom publikom svoj 30. rođendan.

Već rana pobeda na takmičenju neafirmisanih grupa Palilulska olimpijada kulture 1992. godine, bio je nagoveštaj velikog talenta, a nekoliko nagrada za najbolji album godine tokom dvehiljaditih doprinele su konačnoj afirmaciji benda i kod najšire publike.

Tokom prethodne tri decenije, Kanda, Kodža i Nebojša su odsvirali blizu 1.000 koncerata, objavili devet studijskih albuma i opstali zahvaljujući pre svega svojoj iskrenosti i istrajnosti. Bend je zasluženo stekao status predvodnika roka naših prostora, a njihov opstanak na sceni i popularnost koja sa svakim novim albumom sve više raste, samo potvrđuju njihovu veličinu.

Kanda Kodža i Nebojša danas važe za jedan od najusviranijih bendova u regionu. Njihov zvuk je bolji nego ikada, a energija na njihovim koncertima jača nego ranije.

Ulaznice su u prodaji u bašti Omladinskog centra i to 700 dinara redovna, tj. pretprodajna cena i 800 dinara na dan koncerta. Za rezervacije stolova pozovite 060/7444 012.