Naslovna Sport RK “Hajduk Veljko” u  jesenjem delu šampionata među najboljima

RK “Hajduk Veljko” u  jesenjem delu šampionata među najboljima

325
0

U poslednjem kolu jesenjeg dela šampionata Super B rukometne lige Istok – Zapad negotinski RK “Hajduk Veljko” savladao je ekipu Priboja sa 38:34. Ovu polusezonu Negotinci završili deobom drugog i trećeg mesta sa ekipom RK “Vranje 1957”.

Foto: RK „Hajduk Veljko“

Rukometaši “Hajduk Veljka” u 11. kolu Super B lige Istok – Zapad, na domaćem terenu, bili su uspešniji od ekipe Priboja koju su u uzbudljivom meču savladali sa 38:34.

Uz manje oscilacije u igri, Negotinci su od početka meča jednostavno dominirali igrajući onako kako i umeju, staloženo, znalački i sa puno takta, završivši prvo poluvreme sa osam razlike, 20:12, a drugo sa četiri, 38:34.

U redovima domaćeg tima posebno se istakao Nemanja Milenković sa devet golova, ali i Danijel Kostić, Miloš Matović , Zoran Đurković, Nikola Vujičić i Nikola Tomašević sa po četiri, dok su u redovima gostiju iz RK Priboj najbolji bili Aleksa Radičević sa osam i Marko Ćirković sa sedam golova. Za igrača utakmice proglašen je Danijel Krstić.

Titulu jesenjeg prvaka Super B rukometne lige Istok – Zapad poneo je RK “Goč Merkur” iz Vrnjačke Banje koji je u 11 kola ostvario isto toliko pobeda nanizavši 22 boda. Na drugom i trećem mestu sa 16 bodova našli su se “Vranje 1957” i  negotinski “Hajduk Veljko”, koji su u 11 kola zabeležili po osam pobeda i po tri poraza.