Naslovna Društvo Rešenje o porezu na imovinu u opštini Negotin i u elektronskoj formi

Rešenje o porezu na imovinu u opštini Negotin i u elektronskoj formi

1432
0

Građani Srbije, pa i opštine Negotin koji imaju registrovan profil na Portalu eUprava rešenje o utvrđenom porezu na imovinu za 2020. mogu da dobiju i elektronski.

E-Uprava je omogućila novu uslugu elektronske dostave pa tako građanima koji su registrovani na ovom portalu, a pritom su poreski obveznici, rešenje o iznosu ovogodišnjeg poreza na imovinu stiže u takozvano eSanduče.

Naime, svim registrovanim korisnicima Portala eUprava dodeljeno je Jedinstveno elektronsko sanduče – eSanduče i na taj način je omogućeno korišćenje usluge elektronske dostave.

“Ova usluga omogućava brzu, jednostavnu, pouzdanu i besplatnu dostavu rešenja, dokumenata i obaveštenja građanima Srbije od strane javne uprave. Korišćenjem ove usluge i građanima i javnoj upravi u svakom trenutku dostupan je status poslatih elektronskih dokumenata”, navode na Portalu e-Uprava.

Elektronski dokumenti se mogu preuzeti u elektronskom sandučiću u roku od 15 dana, a ukoliko ga ne preuzmu u navedenom roku, smatraće se da je dostava izvršena.

Oni građani koji nisu korisnici Portala eUprava svoja rešenja o utvrđenom iznosu poreza na imovinu za 2020. godinu dobiće kao i do sada na kućnu adresu.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.