Naslovna Kultura Događaji Repertoar negotinskog bioskopa: “Patrolne šape” i “Sluga” od utorka, “Dr Dulitl” u...

Repertoar negotinskog bioskopa: “Patrolne šape” i “Sluga” od utorka, “Dr Dulitl” u sredu [VIDEO]

484
0

U sali Doma kulture danas i sutra, 28. i 29. januara prikazivaće se dečiji animirani film “Patrolne šape” i ruski igrani film sa Milošem Bikovićem u glavnoj ulozi, “Sluga”, a sutra će, pored ovih, ljubitelji filma moći da vide i novo ostvarenje o doktoru Dulitlu koga tumači Robert Dauni Džunior.

U negotinskom Domu kulture “Stevan Mokranjac” bioskopske projekcije otvoriće u 16 časova, u utorak i sredu, 28. i 29. januara, popularne “Patrolne šape”.

Dečaku Rajderu i njegovim herojskim kucama glasove su, između ostalih, pozajmili Marija Stokić, Milena Živanović, Nikola Todorović, Jovana Čurović, Milan Tubić i drugi.

U terminu od 18 i od 20 časova 28. januara ljubitelji kinematografije mogu da pogledaju hit koji obara sve rekorde gledanosti, ruski film “Sluga” u kojem glavnu ulogu tumači naš Miloš Biković.

Fimsku priču o bahatom Griši, bogataškom sinu, koga otac uz pomoć svog prijatelja psihologa “rehabilituje” na seoskom imanju iz 1860. godine kao običnog slugu. I dok misli da je u prošlosti Griša prolazi kroz težak put do čoveka koji ceni mala životna zadovoljstva i vredan rad, režirao je Klim Šipenko.

Pored Bikovića igraju i Ivan Ohlobistin, Marija Mironova, Aleksandr Samojlenko, Aleksandra Bortič, Olga Dibceva i drugi.

U sredu, 29. januara ovaj film će se u negotinskom domu kulture prikazivati u terminu od 20 časova.

 

U sredu, 29. januara od 18 sati u negotinskom domu kulture ljubitelji filma mogu da pogledaju Roberta Dauni Džuniora kao “Doktora Dulitla” u filmu koji je režirao Stiven Gagan.

Nova  ekranizacija priče o doktoru koji razume jezik životinja, građen po istoimenom liku iz romana Hjua Loftinga, znatno se razlikuje od verzije u kojoj smo u istoj ulozi gledali Edija Marfija.

Pored Roberta Daunija Džuniora  uloge tumače i Antonio Banderas, Majkl Šin, Hari Kolet i Džim Brodbent. Glasove posuđuju Rami Malek,  Oktavija Spenser, Kumail Nanjiani, Ema Tompson, Marion Kotijar, Selena Gomez, Rejf Fajns i drugi.

 

Ulaznice za ove filmove po ceni od 250 dinara prodavaće se sat vremena pre projekcije na blagajni negotinskog doma kulture.