Naslovna Društvo Rekonstrukcija puteva: Ekipe Štrabaga u Prahovu i Sikolu

Rekonstrukcija puteva: Ekipe Štrabaga u Prahovu i Sikolu

358
0

Ekipe Štrabaga DOO Beograd, ogranak Preduzeće za puteve Zaječar od danas će biti angažovane na sanaciji kolovoza na putevima drugog B prioriteta u opštini Negotin.

Danas polinju radovi na sanaciji 300 metara deonice državnog puta Negotin – Prahovo- Radujevac (II B red 400). Ekipe zaječarskog Preduzeća za puteve od 11 do 17 sati biće angažovane u delu između Prahova i Radujevca.

Sanacija kolovoza Prahovo – Radujevac biće nastavljena i u četvrtak, 10.maja od 10 do 18 časova, pa se vozačima savetuje da tokom ova dva dana za saobraćaj koriste alternativne pravce, jer zbog tehnologije izvođenja radova moraju da zatvore državni put.

Oni koji putuju u Radujevac usmeravaju se na alternativni put preko Negotina, a putnici za Prahovo, preko Samarinovca.

U petak, 11. maja počinju radovi na sanaciji kolovoza Plavna – Sikole – Salaš, kroz selo Sikole. Reč je, takođe, o državnom putu drugog prioriteta (II B red 399). Prema planu, na toj deonici se sanira kolovoz u dužini od 700 metara, pa će saobraćaj biti u prekidu od 7 do 17 sati.

Vozačima je na raspolaganju alternativni put preko Trnjana.

Ekipe Štrabaga danas počinju i sa radovima na popravci mosta preko Sikolske reke, na deonici Negotin – Zaječar na državnom putu prvog prioriteta (I B br.35, na km 83+465).

Ovi radovi će, prema planovima, trajati do 1. avgusta, pa će za to vreme saobraćaj u zoni gradilišta biti regulisan semaforima i privremenom saobraćajnom signalizacijom.