Naslovna Društvo Rekonstruisan krov na drugoj zgradi negotinskog vrtića

Rekonstruisan krov na drugoj zgradi negotinskog vrtića

169
0

U Predškolskoj ustanovi „Pčelica“ završeni su radovi na zameni dela krova i oluka na drugoj zgradi vrtića u kojoj se, između ostalih, nalaze jaslice.

Reč je o radovima predviđenim projektom programa podrške sprovođenja mera populacione politike koji sa 4.186.488 dinara finansira Kabinet Slavice Đukić Dejanović, ministarke bez portfelja zadužene za demografiju i populacionu politiku, a sa 738.792 dinara opština Negotin.

 „Završeni su radovi na sanaciji krova, oluka i dela fasade oko krova i oluka koji su stvarali velike probleme u prethodnom  periodu“, rekao je Vladimir Veličković, predsednik opštine Negotin.

U negotinskoj Predškolskoj ustanovi i prošle godine je u okviru ovog programa zamenjena je stolarija i vrata na istoj ovoj zgradi. Radove je, takođe, finansirao kabinet ministarke bez portfelja i lokalna samouprava sa 11,1 milion dinara.

„Iz opštinskog budžeta izdvojili smo i četiri miliona za rekonstrukciju toaleta i nabavku opreme“, podseća Veličković.

U Predškolskoj ustanovi „Pčelica“ ističu da im ove investicije i te kako znače, ali da su već pripremili projekte i za naredne.

„Pripremili smo projekat za zamenu stolarije na prvoj zgradi vrtića, izgrađenoj 1971. godine, koja ima jako lošu stolariju. Time bismo regulisati i problem ventilacije i osvetljenja na gornjem spratu, a cilj nam je i da završimo projekat  rekonstrukcije kupatila u jaslicama“, kaže Radmila Madžarević, direktor Predškolske ustanove „Pčelica“ čije usluge poludnevnog i celodnevnog boravka koristi oko 550 mališana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.