Naslovna Društvo Regionalni plan upravljanja otpadom: Javni uvid do 25. januara

Regionalni plan upravljanja otpadom: Javni uvid do 25. januara

343
0

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) obavestila je javnost da je izrađen nacrt Izveštaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu na izmenjeni Regionalni plan upravljanja otpadom za gradove Zaječar i Bor i opštineNegotin,  Кladovo, Majdanpek, Boljevac i Кnjaževac.

Nacrt Izveštaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu na izmenjeni Regionalni plan upravljanja otpadom za gradove Zaječar i Bor i opštine Boljevac, Кladovo, Majdanpek, Negotin i Кnjaževac izradio je Fakultet tehničkih nauka Univerziteta u Novom Sadu.

Javni uvid u sadržinu Izveštaja može se izvršiti na sajtu Regionalne agencije za razvoj istočne Srbije na OVOM LINKU tokom 30 dana počev od dana obaveštavanja i najkasnije do 25. januara 2023.

“Tokom trajanja javnog uvida zainteresovana javnost može pismeno dostaviti mišljenje o nacrtu Izveštaja o strateškoj proceni uticaja na životnu sredinu na izmenjeni Regionalni plan upravljanja otpadom za gradove Zaječar i Bor i opštine Boljevac, Кladovo, Majdanpek, Negotin i Кnjaževac, na adresu: Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije – RARIS, Trg oslobođenja 1, 19000 Zaječar ili putem mejla [email protected]”,  navode u RARIS-u.