Naslovna Društvo Raspored planskog isključenja struje za 8. decembar

Raspored planskog isključenja struje za 8. decembar

4774
0

Elektrodistribucija Negotin nastavlja radove na održavanju elektroenergetske mreže. U petak, 8. decembra radovi na trafostanici Gimnazija.

Ilustracija, pixabay.com

U okviru aktivnosti na pripremi distributivnog sistema za predstojeću sezonu i obezbeđivanja stabilnog snabdevanja električnom energijom, Ogranak Elektrodistribucija Negotin, u petak 8. decembra obavljaće radove na redovnom održavanju Trafostanice Gimnazija.

Zbog toga od 14 sati i 30 minuta do 18 časova bez električne energije biće  korisnici na početku Hajduk Veljkove ulice, delu  Trga Đorđa Stanojevića, delu Obilićeve, kao i u ulicama Stojanke Radosavljević, Ulica Save Dragojevića (Visoka ulica) i Momčila Rankovića.

„Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Кorisnike molimo za razumevanje“, navode u Elektrodistribuciji.

U slučaju loših vremenskih uslova, radovi će biti odloženi za drugi termin, o čemu će korisnici biti na vreme obavešteni.