Naslovna Ekonomija Raspored isključenja struje za 13. avgust

Raspored isključenja struje za 13. avgust

973
0

Ekipe Elektrodistribucije Negotin nastavljaju radove na seči rastinja u zaštitnom pojasu dalekovoda, ali i redovnom održavanju elektroenergetske mreže.

Ilustracija, pixabay.com

U petak, 13. avgusta bez električne energije zbog seče rastinja u zaštitnom pojasu dalekovoda, odnosno u blizini i ispod faznih provodnika u periodu od 8 do 13 časova biće domaćinstva koja se strujom snabdevaju preko trafo stanice Кmpulung na desetokilovoltnom izvodu Plavna.

Potrošači u Tamniču, Rajcu, Aleksandrovcu, Crnomasnici i Kovilovu struju neće imati u petak od 8 do 9 časova zbog  navezivanja i puštanja u rad nove trafo stanice.

Korisnici u Aleksandrovcu i Kovilovu, kao i potrošači u selima: Mokranje, Rečka, Aleksandrovac, Кovilovo, Veljkovo i Кobišnica biće bez napajanja od 8 do 14 časova, na po dva sata.

Zbog radova na dalekovodu bez struje će od 8 do 14 časova dolaziti do polučasovnih prekida u napajanju električnom energijom kod potrošača koji se napajaju  preko trafo stanica Čubra 2 i 3, Кarbulovo 1 i 2, Rastoka 1 i 2. U istom periodu bez električne energije povremeno će biti i korisnici koji se električnom energijom snabdevaju preko trafo stanice zvane Autoput, i to oni priključeni iz pravca Kasarne na glavni put  Negotin – Кladovo.