Naslovna Društvo Raspisan konkurs za “Majske nagrade”

Raspisan konkurs za “Majske nagrade”

296
0

Povodom Dana opštine Negotin, 12.maja, opštinska Komisija za izbor, imenovanja, nagrade i priznanja raspisala je javni poziv za podnošenje prijava za dodelu “Majske nagrade”, “Povelje” i zvanja “Počasnog građanina opštine Negotin”.

Dodela najviših priznanja opštine Negotin 2017.

Kako se navodi u javnom pozivu predloge sa obrazloženjem za dodelu nagrada i javnih priznanja, pravnim i fizičkim licima i drugim organizacijama, za postignute rezultate i značajne doprinose u razvoju opštine Negotin i drugim oblastima, za 2017. godinu, mogu podneti sva fizička i pravna lica.

Obrazloženi predlozi, sa odgovarajućim prilozima, u fotokopiji, za dodelu nagrada i javnih priznanja dostavljaju se u pismenoj formi Komisiji za izbor i imenovanja, nagrade i priznanja Skupštine opštine Negotin. Neblagovremeni i nepotpuni predlozi neće se razmatrati.

“Majska nagrada” se, inače, dodeljuje pojedincima i organizacijama za doprinos u razvoju opštine ostvarenih u privredi, nauci, umetnosti i drugim oblastima.

“Povelja” je namenjena ovdašnjim učenicima i studentima za postignute rezultate na takmičenjima u zemlji i inostranstvu, dok se zvanje “počasnog građanina” dodeljuje za dostignuća i dela koja predstavljaju izuzetan doprinos razvoju opštine Negotin, izgradnje humanih odnosa među ljudima i razvoju saradnje u oblasti privrede i kulture.

Rok za slanje predloga Komisiji je 30.april.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.