Naslovna Društvo Raspisan konkurs za dodelu nagrada i javnih priznanja povodom Dana opštine Negotin

Raspisan konkurs za dodelu nagrada i javnih priznanja povodom Dana opštine Negotin

363
0

Povodom Dana opštine Negotin, 12.maja, Tatjana Vasić, predsednica Komisije za izbor, imenovanja, nagrade i priznanja raspisala je javni poziv za predlaganje kandidata za dodelu nagrada i javnih priznanja za 2018.

Svoje predloge sa obrazloženjem za dodelu nagrada i javnih priznanja, pravnim i fizičkim licima i drugim organizacijama, za postignute rezultate i značajne doprinose u razvoju opštine Negotin i drugim oblastima, za 2018. godinu, mogu podneti sva fizička i pravna lica.

“Majska nagrada” se dodeljuje pojedincima i organizacijama za doprinos u razvoju opštine ostvarenih u privredi, nauci, umetnosti i drugim oblastima.

“Povelja” je namenjena ovdašnjim učenicima i studentima za postignute rezultate na takmičenjima u zemlji i inostranstvu, dok se zvanje “počasnog građanina” dodeljuje za dostignuća i dela koja predstavljaju izuzetan doprinos razvoju opštine Negotin, izgradnje humanih odnosa među ljudima i razvoju saradnje u oblasti privrede i kulture.

Obrazloženi predlozi, sa odgovarajućim prilozima, u fotokopiji, za dodelu nagrada i javnih priznanja dostavljaju se u pismenoj formi Komisiji za izbor i imenovanja, nagrade i priznanja Skupštine opštine Negotin, a neblagovremeni i nepotpuni predlozi se neće razmatrati.

Rok za slanje predloga Komisiji je 19. april.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.