Naslovna Društvo Raspisan konkurs za dodelu nagrada i javnih priznanja povodom Dana opštine Negotin

Raspisan konkurs za dodelu nagrada i javnih priznanja povodom Dana opštine Negotin

400
0

Povodom Dana opštine Negotin, 12.maja, Tatjana Vasić, predsednica Komisije za izbor, imenovanja, nagrade i priznanja raspisala je javni poziv za predlaganje kandidata za dodelu nagrada i javnih priznanja za 2018.

Svoje predloge sa obrazloženjem za dodelu nagrada i javnih priznanja, pravnim i fizičkim licima i drugim organizacijama, za postignute rezultate i značajne doprinose u razvoju opštine Negotin i drugim oblastima, za 2018. godinu, mogu podneti sva fizička i pravna lica.

“Majska nagrada” se dodeljuje pojedincima i organizacijama za doprinos u razvoju opštine ostvarenih u privredi, nauci, umetnosti i drugim oblastima.

“Povelja” je namenjena ovdašnjim učenicima i studentima za postignute rezultate na takmičenjima u zemlji i inostranstvu, dok se zvanje “počasnog građanina” dodeljuje za dostignuća i dela koja predstavljaju izuzetan doprinos razvoju opštine Negotin, izgradnje humanih odnosa među ljudima i razvoju saradnje u oblasti privrede i kulture.

Obrazloženi predlozi, sa odgovarajućim prilozima, u fotokopiji, za dodelu nagrada i javnih priznanja dostavljaju se u pismenoj formi Komisiji za izbor i imenovanja, nagrade i priznanja Skupštine opštine Negotin, a neblagovremeni i nepotpuni predlozi se neće razmatrati.

Rok za slanje predloga Komisiji je 19. april.