Naslovna Kultura Raspisan konkurs Krajinskog književnog kluba za zbornik “Pesničke rukoveti”

Raspisan konkurs Krajinskog književnog kluba za zbornik “Pesničke rukoveti”

306
0

Krajinski književni klub iz Negotina raspisao je konkurs za zbornik „Pesničke rukoveti“. Tema je slobodna, a rok za slanje je 15. april.

Zainteresovani za učešće na konkursu za zbornik “Pesničke rukoveti” do 15. aprila trebalo bi da pošalju svoje pesme, koje prethodno nisu  objavljene ni u štampanom ni u elektronskom obliku, na mejl [email protected] Krajinskog književnog kluba.

Najviše se mogu poslati do tri pesme, s tim da pesma ne sme biti duža od 30 stihova. Pesme se šalju isključivo u elektronskoj formi (Word format, font Times New Roman, veličina fonta 12) sa naznakom za konkurs „Pesničke rukoveti“ u dva mejla.

Prvi mejl treba da bude naslovljen nazivom dela i potpisan šifrom, a drugi treba da bude naslovljen nazivom šifre i da sadrži ime i prezime, adresu, kontakt telefon, mejl i kratku kniževnu biografiju autora.

Kotizaciju, u visini od 800 dinara, plaćaju samo autori čije će pesme odlukom komisije biti uvrštene u Zbornik. Uz zbornik objavljeni autori dobiće i primerak Časopisa za književnost, umetnost i kulturu “Buktinja”, a pojedini i mogućnost da budu štampani u ovoj publikaciji.

“Pravo učešća na konkursu zbornika imaju svi autori/ke koji pišu na srpskom, bosanskom, hrvatskom ili  crnogorskom jeziku. Radovi se ne honorarišu. Organizator konkursa, priređivač i izdavač zbornika ne odgovaraju za povredu autorskih prava od strane pojedinaca koji učestvuju na konkursu. Kontakt za dodatne informacije: +38160 0104670 ili na [email protected]”, navode u Krajinskom književnom klubu.