Naslovna Ekonomija RARIS uputio poziv za prijavu pogodnih lokacija za investiranje

RARIS uputio poziv za prijavu pogodnih lokacija za investiranje

393
0

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS)  uputila je javni poziv svim vlasnicima privatnih lokacija pogodnih za investicije i poslovanje da ih prijave i besplatno predstave na regionalnom investicionom portalu istočne Srbije „Invest East Serbia“.

Imate halu ili neki drugi poslovni objekat koji vam nisu potrebni? Imate parcelu pogodnu za izgradnju poslovnih objekata?  Želite da prodate ili izdate? Ponudite ih potencijalnim investitorima.

RARIS je pozvao vlasnike da svoje objekte i parcele pogodne za izgradnju predstave besplatno u bazi investicionih lokacija na sajtu „Invest East Serbia“,  na kojem su predstavljene 32 lokacije na engleskom, nemačkom i srpskom jeziku.

Na sajtu su predstavljene i sve ključne činjenice, ekonomski pokazatelji, glavne prednosti poslovanja u našem regionu i predstavljene lokacije i projekti namenjeni investitorima.

„Možemo vam pomoći da ih stavite u funkciju, prodate ili izdate. Promovisaćemo sve investicione mogućnosti, pa i vašu: na sajtu „Invest East Serbia“ , na investicionim konferencijama i skupovima, na sastancima sa domaćim i stranim investitorima, na društvenim mrežama i tako dalje“, navode u RARIS-u.

Prijavu investicione lokacije može podneti vlasnik ili ovlašćeni zastupnik, koji u bazu investicionih lokacija mogu prijaviti:

  • proizvodne hale i druge poslovne prostore i objekte
  • parcele za gradnju
  • greenfield i brownfield i
  • svaku drugu lokaciju na kojoj se može razviti poslovanje.

Podatke o vašoj investicionoj lokaciji unesite u formular koji možete preuzeti na OVOM linku, a popunjen formular se šalje na e-mail [email protected] uz obavezno minimum 10 fotografija ili drugih ilustracija kao što su izvodi iz projekata, skice i slično, a koje predstavljaju lokaciju.