Naslovna Ekonomija RARIS: Poziv na obuku za zaštitu zemljišta

RARIS: Poziv na obuku za zaštitu zemljišta

194
0

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) organizuje besplatnu dvodnevnu obuku za zaštitu zemljišta naših i poljoprivrednika i stručnjaka iz Bugarske na tgemu zaštite životne sredine i poljoprivrede.

RARIS i Projekat „Inicijativa za očuvanje zemljišta“ organizuju 3. i 4. oktobra u hotelu „Srbija TIS“ u Zaječaru od 10 do 15 časova obuku za zainteresovane za zaštitu zemljišta.

Učešće na obuci je besplatno, a obezbeđeni su radni materijali, obroci i osveženje. Za učesnike van Zaječara je obezbeđen je i smeštaj. Broj mesta ograničen na maksimalno tri osobe po organizaciji, odnosno firmi.

Obuka se, inače, organizuje u okviru projekta „Inicijativa za očuvanje zemljišta“ koji RARIS realizuje sa partnerima iz Bugarske, sa ciljem da unapredi kapacitete u Vidinskom i Zaječarskom okrugu za zajedničko očuvanje i poboljšanje kvaliteta zemljišta izloženog zagađenju izazvanim ljudskim aktivnostima.

Prijave učešća poslati na e-mail: [email protected]. U prijavi navesti ime prezime, firmu/organizaciju, mesto. Za sve informacije možete pozvati Anitu Lazarević na telefone 064/8510-264 ili 019/426-376.