Naslovna Društvo Radovi na održavanju nadzemne mreže 21. i 22. novembra

Radovi na održavanju nadzemne mreže 21. i 22. novembra

662
0

Zbog radova na redovnom održavanju deonice dalekovoda za Jabukovac 21. i 22. novembra bez električne energije će biti nekoliko sela.

Ilustracija, pixabay.com

Ekipe Ogranka Elektrodistribucija Negotin 21. i 22. novembra rade na redovnom održavanju deonice dalekovoda za Jabukovac sa ciljem unapređenja kvaliteta snabdevanja električnom energijom korisnika, prevencije kvarova i pripreme distributivne mreže za predstojeću sezonu.

Zbog toga će u periodu od 8 do 14 časova bez električne energije biti potrošači u Jabukovcu i Vratni, meštani zaseoka Pernječ i Dubrava u Malajnici, kao i oni povezani na prateće reonske trafostanice.

“Elektrodistribucija Srbije d.o.o. Beograd kontinuirano radi na unapređenju pouzdanosti i stabilnosti snabdevanja električnom energijom. Najveći deo radova je organizovan bez isključenja krajnjih kupaca. Neke aktivnosti nije moguće sprovesti bez obustave napajanja, zbog obezbeđenja bezbednih uslova za rad naših zaposlenih. Кorisnike molimo za razumevanje. Molimo ih da tokom trajanja radova isključe svoje uređaje sa mreže i da ih ponovo uključe po obnavljanju snabdevanja električnom energijom”, navode u Ogranku Elektrodistribucija Negotin.