Naslovna Društvo Radovi  na kanalizaciji u Prahovu pri kraju

Radovi  na kanalizaciji u Prahovu pri kraju

309
0

Javno komunlano preduzeće “Badnjevo” do kraja okrobra završava radove na kanalizacionoj mreži u Prahovu i započinje radove na izradi kišne kanalaizacije u Ulici Strahinjića Bana u Negotinu, saznajemo u tom preduzeću.

Foto: Aleksandra Stingić

U Mesnoj zajednici Prahovo početkom oktobra počeli su radovi na izradi kanalizacione mreže u dužini od 125 metara. Radovi su, potvrdio je Dalibor Ranđelović, direktor Javnog komunalnog preduzeća “Badnjevo”, pri kraju. Do kraja oktobra biće završeno preostalih 50 metara. Sem izrade mreže, radovi podrazumevaju i  priključke za domaćinstva.

Nakon završetka ovih poslova, ekipe komunalnog preduzeća koje i izvode radove, sele se na novu lokaciju. Početkom novembra radovi će početi u Ulici Strahinjića Bana u Negotinu gde postoji višegodišnji problem sa kišnom kanalizacijom. Ekipe će raditi na izradi odvoda atmosferskih padavina u dužini od 300 metara. Planirano je da ovaj posao bude završen u roku od mesec dana.

Izrada kanalizacije u Prahovu i kišne kanalizacije u Ulici Strahinjića Bana finansiraju se iz budžeta opštine Negotin a vrednost je 9,5 miliona dinara.