Naslovna Društvo Radovi na elektromreži u opštini Negotin do petka

Radovi na elektromreži u opštini Negotin do petka

1214
0

Počeli su radovi na distributivnoj mreži zbog koje danas, sutra i u četvrtak, 27. juna struju neće imati potrošači u pojedinim delovima Negotina i u nekim od sela, a do petka domaćinstva u Vrelu i Badnjevu.

Od 9 do 14 časova struju danas, sutra i u četvrtak, 27. juna neće imati poštošači koji se snabdevaju preko 10 kV izvoda Radio stanica i to u naseljima Radujevački put, Кobišnički put i Meteorološka stanica).

Bez električne energije biće i meštani Kobišnice, Bukovča i Srbova koji se napajaju sa 10 kV Kobišnica, zatim potrošači u delu oko Klanice, u Bratujevcu, na Carini Mokranje, kao i domaćinstva u Mokranju, Rogljevu, Veljkovu i Smedovcu. Reč je o izvodu Žimes.

Radovi na distributivnoj mreži sprovode se i na izvodima koji električnom energijom snabdevaju Hajduk Veljkovu, Autobusku, Njegoševu, Naselje Borska, kao i Vlaška mala 1 i 2. Ni oni električnu energiju neće imati danas, sutra i u četvrtak od 9 do 14 časova.

Od danas do petka 28. juna, u  periodu od 9 do 17 časova, zbog radova na mreži, bez električne energije biće i potrošači u Vrelu u Badnjevu.