Naslovna Društvo COVID-19 Radno vreme negotinskih trgovina pred praznike: Bogata uskršnja ponuda

Radno vreme negotinskih trgovina pred praznike: Bogata uskršnja ponuda

966
0

Maloprodajni objekti u Negotinu u susret velikom hrišćanskom prazniku Uskrsu radiće sat vremena duže, do 16 sati.

Svi maloprodajni objekti “Aleksandrović” u Negotinu kao i u selima naše opštine,  u susret velikom prazniku Uskrsu, dobro su snabdeveni osnovnim životnim namirnicama ali i sredstvima neophodnim za domaćinstvo. Prodavnice ovog maloprodajnog lanca biće otvorene za potrošače u četvrtak i petak od 7 do 16 časova, dok će naši najstariji sugrađani moći da kupovinu obave u petak 17. aprila od 4 do 7 časova.

Prodavnice “Bucinog dućančeta” u četvrtak i petak rade do 16 časova, i uobičajeno za penzionere u petak, 17. aprila od 4 do 7 sati. I ove prodavnice su odlično snabdevene svim artiklima, kao i svežim voćem i povrćem.

U skladu sa novim merama i malopodajni objekti “Tekijanke” radiće po vanrednom radnom vremenu. Potrošači će u četvrtak 15. aprila moći da se snabdeju svim osnovnim životnim namirnicama u maloprodajnim objektima kao i Diskontu na Radujevačkom putu od 7 do 16 časova. Svoje prodavnice “Tekijanka” će u petak od 4 do 7 časova otvoriti za naše sugrađane starije od 65 godina i omogućiti kompletnu kupovinu svim potrepštinama. Istoga dana, u petak 17. aprila, prodavnice “Tekijanke” će biti dostupne ostalim sugrađanima do 16 časova.

I IDEA svojim potrošačima pred uskršnji praznik nudi bogat asortiman svih proizvoda, a u prodaji će u naredna dva dana biti i jagnjetina. Vrata prodavnica IDEA otvara u četvrtak i petak od 7 do 16 časova, a za naše najstarije sugrađane biće otvoreni u petak od 4 do 7 časova.

I “Radost” je u susret Uskrsu uobičajeno dobro snabdevena kako osnovnim životnim namirnicama, tako i voćem i povrćem, ali i ostalim artiklima. I u ovoj trgovini radno vreme u četvrtak i petak je do 16 časova.

Svi maloprodajni objekti u našoj opštini biće zatvoreni u subotu, nedelju i ponedeljak.

Prvi radni dan za zaposlene u trgovinskim radnjama biće utorak 21. april kada će kupci moći da dopune svoje kućne zalihe.