Naslovna Društvo COVID-19 Radno vreme negotinskih trgovina pred praznike: Bogata uskršnja ponuda

Radno vreme negotinskih trgovina pred praznike: Bogata uskršnja ponuda

642
0

Maloprodajni objekti u Negotinu u susret velikom hrišćanskom prazniku Uskrsu radiće sat vremena do duže, do 16 sati.

Svi maloprodajni objekti “Aleksandrović” u Negotinu kao i u selima naše opštine,  u susret velikom prazniku Uskrsu, dobro su snabdeveni osnovnim životnim namirnicama ali i sredstvima neophodnim za domaćinstvo. Prodavnice ovog maloprodajnog lanca biće otvorene za potrošače u četvrtak i petak od 7 do 16 časova, dok će naši najstariji sugrađani moći da kupovinu obave u petak 17. aprila od 4 do 7 časova.

Prodavnice “Bucinog dućančeta” u četvrtak i petak rade do 16 časova, i uobičajeno za penzionere u petak, 17. aprila od 4 do 7 sati. I ove prodavnice su odlično snabdevene svim artiklima, kao i svežim voćem i povrćem.

U skladu sa novim merama i malopodajni objekti “Tekijanke” radiće po vanrednom radnom vremenu. Potrošači će u četvrtak 15. aprila moći da se snabdeju svim osnovnim životnim namirnicama u maloprodajnim objektima kao i Diskontu na Radujevačkom putu od 7 do 16 časova. Svoje prodavnice “Tekijanka” će u petak od 4 do 7 časova otvoriti za naše sugrađane starije od 65 godina i omogućiti kompletnu kupovinu svim potrepštinama. Istoga dana, u petak 17. aprila, prodavnice “Tekijanke” će biti dostupne ostalim sugrađanima do 16 časova.

I IDEA svojim potrošačima pred uskršnji praznik nudi bogat asortiman svih proizvoda, a u prodaji će u naredna dva dana biti i jagnjetina. Vrata prodavnica IDEA otvara u četvrtak i petak od 7 do 16 časova, a za naše najstarije sugrađane biće otvoreni u petak od 4 do 7 časova.

I “Radost” je u susret Uskrsu uobičajeno dobro snabdevena kako osnovnim životnim namirnicama, tako i voćem i povrćem, ali i ostalim artiklima. I u ovoj trgovini radno vreme u četvrtak i petak je do 16 časova.

Svi maloprodajni objekti u našoj opštini biće zatvoreni u subotu, nedelju i ponedeljak.

Prvi radni dan za zaposlene u trgovinskim radnjama biće utorak 21. april kada će kupci moći da dopune svoje kućne zalihe.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.