Naslovna Društvo COVID-19 RADNO VREME negotinskih trgovina do 18 časova

RADNO VREME negotinskih trgovina do 18 časova

1814
0

Opštinski štab za vanredne situacije doneo je naredbu kojom nalažu svim trgovinama na veliko i malo robom široke potrošnje da od danas pa do daljeg koriguju radno vreme do 18 časova.

U skladu sa novim merama i zabranom kretanja nakon 20 časova, promenjeno je radno vreme trgovinama na veliko i malo robom široke potrošnje.

Do daljeg će sve prodavnice u opštini Negotin raditi od 6 do 18 časova, naredba je Štaba za vanredne situacije za teritoriju opštine Negotin, doneta na današnjoj, trećoj po redu vanrednoj telefonskoj sednici.

IDEA marketi u centru Negotina i u Naselju “Veljko Vlahović” radnim danima i subotom rade od 7 do 18 časova, a nedeljom od 8 do 15 sati.

Kompanija “Tekijanka” korigovala je radno vreme svojih prodavnica do 18 sati radnim danima i subotom. U “Tekijanki” obaveštavaju kupce da radno vreme svih njihovih objekata nedeljom do 15 časova, a DiskonTa na Radujevačkom putu nedeljom od 9 do 15 sati.

Bucino dućanče od ponedeljka do nedelje radi od 6 do 18 časova.

Svi Aleksandrović marketi u Negotinu i Kladovu svih sedam dana u nedelji rade od 8 do 18 časova. U ovoj trgovinskoj kući ističu da su dobro snabdeveni svim artiklima i da nema potrebe da kupci stvaraju zalihe, jer se sav asortiman neprestano nabavlja i doprema, a rafovi popunjavaju.