Naslovna Sport Prva pobeda stonotenisera negotinskog “Hajduk Veljka”

Prva pobeda stonotenisera negotinskog “Hajduk Veljka”

222
0

U drugom kolu Druge stonoteniske lige stonoteniseri “Hajduk Veljka” zabelezili su prvu pobedu na domaćem terenu  protiv STK “Topličanin” iz Prokuplja.

STK „Hajduk Veljko“, Foto: Aleksandar Janković

Petar Vidić, Saša Janković i Mladen Milovanović  savladali su sa 4:2 stonotenisere prokupačkog “Topličanina” u meču koji je nakon bledog izdanja u Sokobanji pokazao da se na negotinske stonotenisere i te kako može računati.

Meč je otvorio Saša Janković, koji  je prosto deklasirao proslavljenog Milinka Drobnjakovića dozvolivši mu da u tri seta zabeleži samo 13 poena (11:3 , 11:5 , 11:5).

U drugom meču Mladen Milovanović našao se nasuprot Vojkana Vukmirovića, dugogodišnjeg prvoligaškog i superligaškog igrača, koji je nastupio na drugoj tabli. Mladen je odlično igrao, ali je Vukmirović ipak dobio meč sa 11:9, 11:7, 11:9.

STK „Topličanin“, Prokuplje, Foto: Aleksandar Janković

U trećem je slavio Vidić protiv Dušana Stamenkovića, a u četvrtom je Jankovića savladao Vukmirović. Peti set odlučio je Vidić protiv Drobnjakovića i doveo STK “Hajduk Veljko” do rezultata 3:2.

Mladen Milovanović bio je, definitivno junak petog meča i može se reći i čitavog ovog susreta sa prokupačkim stonoteniserima. Bodren publikom, Mladen je nametnuo Stamenkoviću svoj stil igre, istovremeno napadajući i braneći se i dobio ga sa 3:1 (11:7, 11:6, 4:11, 11:4), što je “Hajduk Veljku” donelo i prvu pobedu u prvenstvu od 4:2.