Naslovna Sport Proslavljeni srpski trener uskoro u Negotinu

Proslavljeni srpski trener uskoro u Negotinu

870
0

Dragan Ratković, prvi pomoćnik selektorke Marine Maljković u najvećim uspesima srpske ženske košarke, evropskom zlatu i srebru sa Olimpijskih igara, a sada glavni kordinator za južnu i istočnu Srbiju boraviće u Negotinu od 14. do 16. januara.

Foto: KK “Hajduk Veljko”

Jedan od najvećih srpskih trenera Dragan Ratković biće gost Košarkaškog kluba “Hajduk Veljko” čijim će treninzima prisustvovati i svojim iskustvom i stručnim savetima poboljšati igru naših mladih talenata.

“Ovo je velika čast za naš klub jer će nas posetiti jedan od naših najboljih trenera. Košarkaški savez i sektor za žensku košarku još jednom je pokazao zašto je lider u organizaciji i zbog čega je, uostalom, Srbija zemlja košarke sa toliko uspeha”, kaže trener negotinskih košarkaša, Dušan Mandić.

Boravak proslavljenog trenera u Negotinu planiran je za period od 14. do 16. januara, praktično u pravi čas pred nastavak takmičenja za juniorke, pionirke i mlađe pionirke, koje su izborile plasman u Kvalitetnu ligu i koje startuju već prvog vikenda u februaru.

“Poseta će biti lepa prilika da naše devojke pokažu šta znaju i usavrše elemente koji im nedostaju, a takođe svi treneri u klubu imaće priliku da kroz rad i razgovor puno nauče od Dragana. Nadamo se da će do tada biti grejanja u negotinskoj Hali sportova i da ćemo treninge uraditi u maksimalnom intezitetu i izbeći eventualne povrede koje mogu biti prouzrokovane hladnim salama”, dodaje trener Mandić.