Naslovna Društvo Promovisan prvi broj školskog časopisa „Tehnopis“ učenika i profesora Tehničke škole

Promovisan prvi broj školskog časopisa „Tehnopis“ učenika i profesora Tehničke škole

260
0

Na svečanoj sednici škole, povodom 53 godine postojanja i rada ove srednjoškolske obrazovne ustanove, promovisan je prvi broj  školskog časopisa učenika i profesora škole, Tehnopis.

Svečana akademija povodom 53. rođendana Tehničke škole okupila je i ove godine prijatelje, bivše učenike i kolege iz drugih škola, koji su bili u prilici da  školski život ove obrazovne ustanove upoznaju kroz umetnički program, koji je ove godine pripremila profesor srpskog jezika i književnosti Marija Stakić.

Svečanost je upotpunila i promocija prvog broja časopisa Tehnopis, koji nas upoznaje sa svim aktivnostima učenika i profesora  u protekloj školskoj godini.

Gosti na svečanoj sednici su bili u prilici da pogledaju digitalni časopis na kome su radili profesori i učenici škole bez čijih ideja, kreativnosti, entuzijazma i želje da predstave svoj znanje i rad ne bi ni bilo Tehnopisa.

“Odlučni da i dalje ostvarujemo naš cilj, da naši učenici postanu građani Srbije i sveta koji će svojim znanjem, idejama i ponašanjem postati uspešni ljudi i uzor novim generacijama i da im damo snagu i mudrost da svojim odlukama promene svet na bolje, zahvaljujemo se svima koji su nas do sada i koji će nas i dalje podržavati kako bi naša vizija škole, kao mesto na kome se rađaju nove ideje, neguju talenti i unapređuju znanja, nastavila da žive“, rekao je direktor Saša Nikolić podsećajući na istorijat škole i dodao da je školsku godinu obeležilo  formiranje novog odeljenja, elektrotehničar informacionih tehnilogija.

Učenicima i zaposlenima u Tehničkoj školi čestitamo 53. rođendan!