Naslovna Društvo Promotivni koncerti učenika negotinske muzičke škole u gradskom parku

Promotivni koncerti učenika negotinske muzičke škole u gradskom parku

437
0

Nastavnici i učenici Umetničke škole “Stevan Mokranjac” pripremili su promotivne koncerte koji će od 2. do 9. juna biti održani u Muzičkom paviljonu u gradskom parku u Negotinu.

Detalj sa prošlogodišnjeg Promotivnog koncerta nastavnika i učenika; Valentina Dimitrijević

Posle više od godinu dana bez muzičkih događaja klasična muzika ponovo će se čuti u centru Negotina zahvaljujući nastavnicima i učenicima Umetničke škole “Stevan Mokranjac”, koji su u okviru promocije svoje škole pripremili niz zanimljivih koncerata.

U Muzičkom paviljonu u negotinskom gradskom parku publici će se večeras, 2. juna  promotivnim koncertom od 18 časova predstaviti učenici sa odseka harmonike.

Četvrtak, 3. jun obeležiće dva promotivna koncerta. Prvi je od 17 časova rezervisan za učenike sa odseka duvača, trube, flaute i klarineta, a drugi od 18 časova i 30 minuta za koncert solo pevača.

U petak 4. jun u Muzičkom paviljonu u negotinskom gradskom parku od 19 časova predstaviće se učenici sa odseka klavira.

Gudači, učenici sa odseka violine i violončela svoje nastupe će imati na promotivnom koncertu u ponedeljak 7. juna od 18 časova i 30 minuta, a poslednji u nizu nastupa je i koncert učenika sa odseka harmonike u sredu 9. juna od 18 časova.

Zainteresovani učenici i roditelji na ovim koncertima, ističu u Umetničkoj školi “Stevan Mokranjac”, mogu da upoznaju predavače ali i instrumente na kojima će, možda, baš njihova deca učiti prve tonove.