Naslovna Društvo Promene na čelu JKP „Badnjevo“: Ranđelović umesto Mijucića

Promene na čelu JKP „Badnjevo“: Ranđelović umesto Mijucića

2263
0

Javno komunalno preduzeće „Badnjevo“ dobiće uskoro novog vršioca dužnosti direktora, Dalibora Ranđelovića, dosadašnjeg većnika zaduženog upravo za komunalnu delatnost.

Dalibor Ranđelović, diplomirani inženjer poljoprivrede koji je u Opštinskom veću u ovom mandatu bio zadužen da vodi resor komunalnih delatnosti predložen je za novog vršioca dužnosti direktora Javnog komunalnog preduzeća “Badnjevo”.

Predlog rešenja o imenovanju Ranđelovića za vršioca dužnosti direktora doneli su članovi Opštinskog veća na današnjoj sednici, kao i odluku o prestanku njegovog mandata u Veću, a trebalo bi da je uskoro potvrde i odbornici.

Tačka o imenovanju Ranđelovića mogla bi da bude stavljena na glasanje već na prvoj narednoj sednici lokalnog parlamenta 14. januara, kroz dopunu dnevnog reda.

Ranđelović je, inače, bio većnik u ovom i prethodnom sazivu. Radio je u “Seme” A.D. Beograd i „Flora plus“ kao inženjer zaštite bilja, u Poljoprivrednoj savetodavnoj stručnoj službi Negotin kao inženjer za voćarstvo i vinogradarstvo, kao i u NTS „Food“ d.o.o, a bio je vlasnik radnje za promet stočne hrane „Farmakop“ u Negotinu.

On će na mestu vršioca dužnosti direktora JKP “Badnjevo” zameniti dosadašnjeg vršioca dužnosti Dragana Mijucića, kome su na današnjoj sednici članovi Veća konstatovali prestanak mandata.