Naslovna Sport Prolećni deo prvenstva za timove iz opštine Negotin počeo porazom

Prolećni deo prvenstva za timove iz opštine Negotin počeo porazom

124
0

Prolećna polusezona, bar sudeći po prvim mečevima naših fudbalera, počela je porazima kobišničke “Sloge” i “Hajduk Veljka” u Zoni “Istok”, kao i prahovskog “Dunava” u Srpskoj ligi Istok.

U 16.kolu Srpske lige Istok, fudbaleri „Dunava“ iz Prahova poraženi su u Paraćinu od „Jedinstva“ sa 1:0, koliko je bilo i na poluvremenu, zahvaljući Andriji Pelivanoviću, fudbaleru „Jedinstva“ koji udarcem glavom zatresao mrežu u 20. minuti.

Fudbaleri „Dunava“  u narednom kolu, 17.marta u 15 časova na svom terenu dočekuju ekipu „Radana“ iz Lebana, koja se sa 21 bodom nalazi na desetom mestu tabele, dok je „Dunav“ sa poenom manje na 12.

U 16.kolu Zone Istok, fudbaleri negotinskog „Hajduk Veljka“ poraženi su na gostovanju u Ražnju sa 1:0 od „Bukovika“.  Poražena je i kobišnička „Sloga“  na svom terenu od zajhečarskih „Kablova“ sa 2:0, poluvreme 0:0.

„Hajduk Veljko“ je trenutno sa 27 bodova na četvrtom mestu tabele, a „Sloga“ poslednja sa 13. Prva tri mesta na tabeli zauzimaju: „Zaplanjac“ iz Gadžinog Hana sa 39, „Bukovik“ iz Ražnja sa 30 i „Moravica“ iz Subotinca, koja ima 28 bodova.

Ova ekipa je i sledeći rival našeg „Hajduk Veljka“ već ovog vikenda i to pred negotinskom publikom. Utakmica se igra 18.marta od 15 časova.

Kobišnička „Sloga“, dan ranije, 17.marta putuje u Kladovo na duel sa „Brodoremontom“.