Naslovna Politika Parlamentarni izbori 2020. Proglašena izborna lista naprednjaka: Iz Borskog i Zaječarskog okruga petoro kandidata za...

Proglašena izborna lista naprednjaka: Iz Borskog i Zaječarskog okruga petoro kandidata za poslanike

1016
0

Republička izborna komisija proglasila je prvu izbornu listu, “Aleksandar Vučić – Za našu decu”. Listu naprednjaka čiji je nosilac ministar poljoprivrede Branislav Nedimović podržalo je širom Srbije na dan kada su raspisani izbori 45.320 građana.

Iz Borskog i Zaječarskog okruga na listi je i petoro kandidata za narodne poslanike, a najbolje se kotira Dragana Branković Minčić, diplomirani farmaceut i direktorka Gradske apoteke iz Zaječara koja je na 75. mestu izborne liste.

Negotinac Mladen Bošković, master ekonomista i aktuelni pomoćnik predsednika opštine na izbornoj listi je na 161. mestu, a Andrijana Pupovac, master ekonomista i direktorka Samačkog smeštaja u Boru na 162. mestu.

Predsednik opštine Boljevac, dr Nebojša Marjanović, specijalista urgentne medicine je na 183. mestu izborne liste naprednjaka i koalicionih partnera, a ekonomista Milan Ćeha iz Kladova na 225.