Naslovna Društvo Produženi drugi upisni rok za buduće učitelje

Produženi drugi upisni rok za buduće učitelje

274
0

Pedagoški fakultet u Vranju Visokoškolska jedinica u Negotinu organizuje produženi drugi konkursni rok za upis nove generacije studenata osnovnih akademskih studija u okviru školske 2022/2023. godine, na studijskom programu za obrazovanje učitelja.

Kandidati, zainteresovani za učiteljski poziv, za upis će moći da se prijave 22, 23. i 26. septembra, u periodu od 8 do 15 časova, neposredno na fakultetu ili elektronskim putem na imejl-adresu [email protected].

Polaganje prijemnog ispita zakazano je za 27. septembar.  Pedagoški fakultet u Vranju Visokoškolska jedinica u Negotinu neće naplaćivati troškove polaganja prijemnog ispita i samog upisa.

Kandidati, prilikom prijavljivanja na konkurs, podnose originalna dokumenta na uvid, a uz prijavni list koji se dobija na fakultetu ili preuzima sa sajta ustanove, podnose fotokopije diplome o položenom završnom, odnosno maturskom ispitu, svedočanstva sva četiri razreda završene srednje škole i očitanu biometrijsku ličnu kartu.

Takođe, kandidati koji su položili prijemni ispit za upis na prvu godinu osnovnih akademskih studija na nekom od učitelјskih ili pedagoških fakulteta, mogu da, u okviru drugog upisnog roka, predaju zahtev za upis na Pedagoški fakultet u Vranju Visokoškolske jedinice u Negotinu na preostala slobodna mesta, i oni će biti oslobođeni polaganja prijemnog ispita.

„Pedagoški fakultet doneo je odluku da školarina za sve novoupisane studente u okviru školske 2022/2023. godine bude besplatna. Detalјnije informacije o studijskom programu i upisu kandidati mogu pronaći na internet stranici Pedagoškog fakulteta u Vranju ili se informisati pozivom na broj 019/547-395“, navode u ovoj obrazovnoj ustanovi.