Naslovna Društvo Produžen upisni rok za buduće učitelje do 8. jula

Produžen upisni rok za buduće učitelje do 8. jula

247
0

Visokoškolska jedinica Negotin Pedagoškog fakulteta Vranje organizuje produženi upisni rok u školskoj 2024/2025. godini za buduće učitelje.

Budući studenti koji su propustili prvi upisni rok na Pedagoškom fakultetu u Vranju, Visokoškolske jedinice u Negotinu, imaju mogućnost da iskoriste produženi upisni rok i prijave se za polaganje prijemnog ispita.

Prijave se podnose lično ili elektronskim putem do 8. jula. Od dokumentacije se prilaže očitana lična karta, overenja svedočanstva i diploma i prijava koja se dobija na fakultetu.

Kandidati ne plaćaju troškove polaganja prijemnog ispita i eventualnog upisa na fakultet, a svi novoupisani studenti ostvariće pravo na besplatno školovanje na prvoj godini studija

„Završavanjem studijskog programa studenti stiču 240 ESPB bodova i stručni naziv diplomirani učitelј, nakon čega na Pedagoškom fakultetu mogu upisati i master akademske studije, čime im se pruža mogućnost rada u osnovnom obrazovanju“, navode u Visokoškolskoj jedinici Negotin.

Detalјnije informacije o studijskim programima i upisu kandidati mogu pronaći na internet stranici Pedagoškog fakulteta u Vranju na OVOM linku ili na broj telefona 019/547-395.