Naslovna Društvo Produžen rok za upis na negotinsku Visokoškolsku jedinicu Pedagoškog fakulteta

Produžen rok za upis na negotinsku Visokoškolsku jedinicu Pedagoškog fakulteta

352
0

Pedagoški fakultet u Vranju produžio je junski upisni rok. Predaja dokumenata do 6. jula, prijemni ispit 7. jula.

Pedagoški fakultet u Vranju na Visokoškolskoj jedinici u Negotinu u prvu godinu osnovnih akademskih studija u školskoj 2023/2024. godini upisuje 40 studenata na studijskom programu za obrazovanje učitelja.

Na Visokoškolskoj jedinici u Negotinu za buduće studente ima još 31 slobodno mesto, a ove godine je školarina besplatna za sve studente.

U prvu godinu osnovnih akademskih i integrisanih studija mogu se upisati kandidati koji su završili srednje obrazovanje u četvorogodišnjem trajanju.

Prijavljivanje kandidata počelo je danas, 3. jula i traje do 6. jula od 9 do 14 sati.

Кandidati prilikom prijavljivanja na konkurs, podnose na uvid originalna dokumenta, a uz prijavni list podnose overene fotokopije diplome o položenom završnom, odnosno maturskom ispitu, svedočanstva sva četiri razreda završene srednje škole i očitanu biometrijsku ličnu kartu,

Prijemni ispit će biti održan u petak 7. jula. Provera govornih, muzičkih i fizičkih sposobnosti prijavljenih kandidata zakazana je za 9 časova, test iz srpskog jezika i književnosti za 10 sati, a test iz opštih znanja i informisanosti za 12 časova.

Zainteresovani za upis sve dodatne informacije mogu dobiti na sajtu Pedagoškog fakulteta ili pozivom na broj 019/547-395.