Naslovna Društvo Prodaje se vinski podrum u Rajcu

Prodaje se vinski podrum u Rajcu

967
0

Agencija za osiguranje depozita oglasila je prodaju imovine “Nove Agrobanke” Beograd u stečaju i stečajne mase “Raj banka” Beograd u stečaju. Na spisku i nekretnine u Rajcu i u Zaječaru.

Agencija za osiguranje depozita oglasila je prodaju podruma vina u Rajcu u opštini Negotin, na potesu Crkvine. Reč je o imovini koja se prostire na tri katastarske parcele sa zgradom od 1.564 kvadrata i pomoćnim objektima, površine od četiri do 87 kvadrata, od kojih nemaju svi odobrenje za gradnju, zemljištem uz zgradu površine 4.395 kvadrata   i neplodnim zemljištem površine 1.965m2.  Procenjena vrednost ove imovine “Nove Agrobanke” Beograd u stečaju je 119.900 evra, a zainteresovani moraju da polože i depozit u visini od 17.985 evra.

Predmet prodaje su i poslovni prostori u Dositejevoj 1 u Zaječaru od 202 i 203 kvadrata čija je procenjena vrednost 76.300 i 74.100 evra.

Prodaju se i porodične stambene zgrade u Kruševcu i Čačku, zemljište u Beloj Crkvi, zgrada finansijskih usluga u Valjevu, poslovne zgrade, prostori i lokali u Ćupriji, mlin u Mladenovcu, pogon za proizvodnju stočne hrane u Smederevskoj Palanci, garaža u Valjevu, poljoprivredno zemljište kod Šapca, kao i stan u Gornjem Milanovcu iz stečajne mase Raj banke, ukupne vrednosti oko milion evra.

Otkup prodajne dokumentacije moguć je do 24. juna, a uplata depozita i dostavljanje ponuda je do 11. jula.

Javno otvaranje ponuda zakazano je za 14. jul.