Naslovna Društvo Prodaje se državna imovina i u Negotinu, Zaječaru i Sokobanji

Prodaje se državna imovina i u Negotinu, Zaječaru i Sokobanji

2082
0

Republička direkcija za imovinu prodaje 28 državnih objekata, među kojima i objekte u opštini Negotin.

Najvišu početnu cenu od 746.000 evra ima poslovni kompleks u Ralji, u beogradskoj opštini Sopot, dok je najniža cena od 1.500 evra ponuđena za stambenu zgradu u Bajmoku.

Među ponuđenim nekretninama su stambeni objekti, poslovni prostori, proizvodni i objekti za pružanje usluga, garaže, kao i parcele zemljišta.

U opštini Negotin, pod istim uslovima kao i u martu, u viđenom stanju i bez prava kupca na reklamaciju, prodaju se objekti u Dušanovcu, Miloševu i Samarinovcu po ceni od 41.800,77 evra, uz obavezu uplate depozita za učešće u visini od 4.180,07 evra prema zvaničnom srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

U Dušanovcu se prodaje poslovni objekat od 189,55 kvadratnih metara, pomoćni objekat od 35 kvadrata i točeće mesto za gorivo sa rezervoarom, ukupne zapremine rezervoara 16.000 litara i prateće zemljište od 1.542 kvadrata.

U Miloševu se prodaje objekat u Negotinskoj ulici broj 34, takozvana zgrada trgovine površine 98 kvadrata sa zemljištem površine 129 metara kvadratnih, a u Samarinovcu objekat u Negotinskoj ulici upisan kao zgrada poslovnih usluga površine 74 kvadrata sa zemljištem iste površine, kao i točeće mesto za gorivo sa rezervoarom, ukupne zapremine rezervoara 25.000 litara.

U Zaječaru se za  9.724,14 prodaje porodična zgrada od 60 kvadrata sa pratećim zemljištem, a u Sokobanji se prodaje porodična stambena zgrada od 54 kvadrata sa pomoćnim objektima od 37, zatim 34 i 17 metara kvadratnih u Jošanici, kao i pet ari zemljišta i to po ceni od 3.378,01 evra.

Ostale nekretnine se nalaze na teritorijima opština Plandište, Bečej, Aranđelovac, Arilje, Smederevska Palanka, Bajmok, Ražanj, Preševo, Gornji Milanovac, kao i gradova Požarevac, Niš, Pirot, Kruševac, Kragujevac, Zrenjanin i Beograd.

Pisane ponude za nekretnine koje je država ponudila mogu da se dostave do 31. maja, dok je njihovo otvaranje zakazano za 3. jun.