Naslovna Društvo Prijava kvarova na javnoj rasveti u opštini Negotin

Prijava kvarova na javnoj rasveti u opštini Negotin

760
0

Emporio team d.o.o. iz Beograda pozvao je građane opštine Negotin da prijave kvarove na  javnoj rasveti o kojoj ova firma po ugovoru o javno privatnom partnerstvu brine.

U cilju objedinjavanja sistema prijave kvarova javne rasvete, građani opštine Negotin sve kvarove na javnoj rasveti mogu prijaviti na telefon 060/0882986 ili na mejl: [email protected], naglašavaju u kompaniji Emporio team d.o.o. iz Beograda.

Ova firma, zajedno sa beogradskim Društvom za energetske usluge “Resalta” d.o.o i podizvođačem “Elgra Vision” iz Ugrinovaca zadužena je za javnu rasvetu na teritoriji opštine Negotin, shodno ugovoru o javno – privatnom partnerstvu bez elemenata koncesije, koji su sa lokalnom samoupravom potpisali 10. septembra prošle godine.

Tim ugovorom, vrednim 523.119.714, 30 dinara, bez PDV-a, i sa rokom od 15 godina, predviđeno je vršenje usluga rekonstrukcije, racionalizacije i održavanja sistema javnog osvetljenja primenom mera uštede energije na teritoriji opštine Negotin, a između ostalog i poslovi zamene javnog osvetljenja štedljivim led sijalicama, kao i  radovi na eventualnim kvarovima.