Naslovna Društvo Prezentacija turističke ponude Negotina u Beogradu

Prezentacija turističke ponude Negotina u Beogradu

763
0

Opština Negotin, u saradnji sa Regionalnom agencijom za razvoj istočne Srbije, Turističkom organizacijom opštine Negotin, Muzejom Krajine i Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija YUTA organizuje u četvrtak, 8. juna prezentaciju turističke ponude opštine Negotin u Beogradu.

Foto: Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS)

Bogato istorijsko i kulturno nasleđe, arheološki nalazi iz neolita, rimska carska palata, Dunav, srednjovekovni manastiri, netaknuta priroda, tradicionalna gastronomija, sjajna vina i brojne manifestacije čine Negotin jednom od najatraktivnijih turističkih destinacija u Srbiji.

Turistička ponuda opštine Negotin biće predstavljena u četvrtak 8. juna u 14 časova u prostorijama Nacionalne asocijacije turističkih agencija YUTA u Beogradu, u Kondinoj 14.

Prezentacija, koju opština Negotin organizuje u saradnji sa Regionalnom agencijom za razvoj istočne Srbije, Turističkom organizacijom opštine Negotin, Muzejom Krajine i Nacionalnom asocijacijom turističkih agencija YUTA, okupiće turističke agencije i predstavnike turističke privrede, profesionalce, civilno društvo, medije i druge zainteresovane za turizam, kulturno i prirodno nasleđe.